Måndagar / Mondays

På måndag-eftermiddagar har jag 4 timmar öppen-dörr-datorhjälp på Kista Lärcenter…. idag var det många frågor så hjärnan surrar av allt som jag gått igenom idag. Men mina besökare är duktiga och lär sig fort!
Dagens ämnen var epost, ebay, excel, formatering och ominstallation av Windows och säkert nåt mer som jag redan glömt.

On Monday afternoons I have 4 hours of computer help for anyone, in Kista (Stockholm). My brain is buzzing at the moment. But my visitors are very interested and learn quickly. Todays  questions included email, ebay, excel,, formatting and  re-installation of Windows… and probably more I´ve already forgotten.

Så varför pratar jag om det här istället för om stickning? Jag har 2 färdiga projekt som jag inte tänker visa, de kommer snart i en medlemstidning nära dig! Men det ena är blåmelerat och lila med många små  hål, och det andra är randig i rosa och har bara ett hål. Kan ni gissa nåt? När det kommit i tidningen kan jag visa lite bilder.
Och för dem som inte är medlemmar i Sticka så kommer jag förmodligen att sälja mönstren på denna blogg (men BLI medlemmar för jösse namn, ni missar ju massor!).

So why am I talking about this instead of  the 2 FO’s I´ve got? I won’t show them yet, they’re due for publication in our knitting guilds member magazine! But one is blueish and purple with lots of holes, end the other one is pink stripes with only one hole. Any guesses? Non-members will probably be able to buy the patterns on this blog, later on.

1 Kommentar

  1. SecretPal
    14 november, 2006

    Hi! It sounds very promising, two FOs in your own design? Gosh! I’m looking forward to see them. And you’ll be hearing of me again soon…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top