Paket / Package

Ibland tar det lång tid innan man kommer till skott. Min Secret Pal 9 tog INTE lång tid på sig, men jag har tagit lång tid på mig att ta kort. TACK, kära hemliga vän (som faktiskt är svensk)! Mitt underbara paket innehöll 2 nystan bomullsgarn från Rowan i en vacker rosa nyans, en tub med handkräm från Body Shop och ett nystan underbart silkesgarn från Kaalund Yarns, Enchanté, i färgen lavendel.

Sometimes it takes time…. My Secret Pal 9 did NOT take much time to send me a package, but I took long time to photograph it. THANK YOU, dear SP9 (who happens to be Swedish). My wonderful package contained 2 skeins of cotton from Rowan in a wonderful, pink color, a hand balm from Body Shop, and one absolutely lovely skein of Enchanté from Kaalund Yarns (silk yarn), in lavender.
Img_0256
Img_0258 Img_0269

Jag har påbörjat en sjal i silkesgarnet, som man kan se på den mörka bilden. Ack, ljus, kom åter till vårt land, så att man kan ta ordentliga bilder! Men, kära vänner, VAD stickar man av 2 nystan tunt bomullsgarn? Har någon några bra idéer? Jag har ingen. Snälla, hjälp!

I’ve started knitting a scarf in the silk yarn, which can be seen in the dark picture. Oh, light, come to our country again, so one can take decent pictures! But, dear friends, WHAT do you knit out of two skeins thin cotton yarn? Any ideas? I have none. Please, help!

2 Kommentarer

 1. Cecilia N
  2 januari, 2007

  Intressant sjal!
  Var finns beskrivningen?

  Svara
 2. Gunnel Kindstedt
  9 januari, 2007

  Sjalen ser ut att kunna bli jättevacker, var hittar jag mönstret?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top