Varför

Yarn Harlot har precis stickat underbara Juno från Rowan magazine 40. Den är fin. Den är så fin att jag skulle kunna tänka mig att sticka den. Nu är det ju bara en liten hake….om man har en byst modell större, så gör alla extra utsmyckningar i brösthöjd att sagda byst inte längre är stor, utan enorm. Men flätor! Det är ju så snyggt.

Nä, här behöver det satsas på släta, urringade modeller, inget extra bjäfs i höjd med de där 2 sakerna som sticker ut framtill. Jag tar gärna emot förslag på snygga tröjor med djup urringning som inte är raka. Former är bra.

Sahara har jag mönster till. Och Dew.

1 Kommentar

 1. heidi
  24 maj, 2007

  Sahara har jag oxå mönstter till, och funderar på om jag inte skall sticka den i något skirt garn typ kid silk haze. jag får se…
  juno har jag tittat på flera gånger, fast mitt problem är att jag är för kort och för kurvig. fast jag har gett mig sjutton på att jag skall hitta något sätt att kunna använda flätmönstret på så småningom.
  annars brukar jag lösa problemet genom att sticka i tunnare garn, eller genom att helt enkelt skriva om grundmönstret så att det passar mig:)
  skall bli spännande och se vad ditt nästa projekt blir

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top