Lista

Img_0755_2 Img_0756  Img_0758 Img_0759 Img_0760 Img_0761 Img_0762 Img_0763 Img_0764 Img_0765 Img_0766 Img_0767 Img_0768 Img_0769
Ja, men, allvarligt! HUR många projekt kan man ha igång samtidigt? Hur många av dem är verkligen igång och hur många är i ett obestämt stadium av "kanske ska fortsätta, kanske inte"?
Det är dags för en sammanställning, om inte annat för att klargöra för mig själv att jag verkligen inte behöver starta fler projekt just nu.

 1. Inspirerad av Liisa startade jag en shoppingkasse. Hårdspunnet silkegarn från SOLsilke. Status: 20% gjort. Låg prioritet (läs: Tråkig).
 2. Tea Time (scrolla längst ner). Mönster från RYC. Originalgarn: Cashcotton DK. Jag använder 5 färger av Shetlandsgarn från Yll&Tyll. Randigt ska det bli, jätterandigt! Status: Oj, så roligt! Vill göra klart fort!
 3. Axelvärmare. Mönster från Yll&Tyll. Malabrigo Lace i svart. Mjukt. Väldigt mjukt. Underbart mjukt, faktiskt! Den svarta färgen innebär att det ser ut som en blobb, hur man än försöker fotografera. Status: Rätt så högt på WIP-listan, men det är många varv kvar.
 4. Spetsjumper. Min egen design. Är nästan klar med bakstycket. Borde jobba hårt på denna, snart är det väl för kallt för sådana här jumprar. Status: Också rätt högt på WIP-listan. Har ju gjort ca 60 procent, det är snart bara ärmarna som fattas!
 5. Sjal till svägerskan i KidSilk Haze. KidSilk Haze är alltid KidSilk Haze. Lent som smör. Detta är ett beställningsjobb. Mänster från Victorian Lace Today. Status: Börjar bli lite jobbig, varven bli bara längre. Ca 40% avklarat av själva sjalen. Det ska på en spetskant också.
 6. Estonian Garden. Ligger i träda. Nog sagt.
 7. Randig strumpa. Behöver en fot och en maka. Borde gå fort, men den ligger långt ner på prio-listan.
 8. Flät-tröja. Vilar (sedan långt före sommaren). Kanske dags att börja jobba lite på denna? Skulle passa bra som hösttröja.
 9. Srumpor. En knappp fot kvar. Gör klart, för sjutton!
 10. Tvåändsstickade vantar. Gäsp. Fast de skulle bli snygga.
 11. Mystery Stole 3. Upprepad. Död. Lever inte längre. Har gått till stickprojektshimlen. Ni fattar.
 12. Tå-upp-strumpa. Knappt ett projekt, med den ynkliga början. Räknas inte.
 13. Rose Trellis-sjal. Vi pratar inte om den.
 14. Sahara. Har vilat länge nu. Den skulle vara snygg…. kanske skulle börja på den igen?

Hjälp! 14. Bara i vardagsrummet. I arbetsrummet ligger några fler projekt, men de är definitivt UFOs och inte WIPs. De förtjänar alltså inte att stå med på listan. Det bestämmer jag, för det är jag som bestämmer här.

Tänk som det kan bli när man lider av Startitis.

Img_0757 Ränder. På Tea Time. De är inte riktigt lika skarpa i verkligheten, det är det som är det besvärliga med att tvingas använda blixt på kameran.

14 WIPs. I don’t have the energy to write it all down in English at the moment. Do you want to know anything about them? Comment, and I’ll tell you!

2 Kommentarer

 1. Liisa
  12 september, 2007

  Heja, snart är du uppe i 21! Är det inte 21 som vinner?
  Vill dock heja lite på kassen, den var urbra. Man behöver inte sticka så långt, den drar ut sig!
  Tjing!

  Svara
 2. Åsa i Skuttunge
  15 september, 2007

  -men du har identifierat och organiserat dom i alla fall. Alltid något. Några ting verkar ju ligga närmare hjärtat än andra – du får väl börja med dom – Varför plåga sig med tråkiga saker? Det ska man ha betalt för….

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top