Till och från

Det kommer nya garner in i huset (hur händer det?). Till mig och från mig är vad det handlar om.
Till mig:
Stickamera hade en jultävling och till min enorma förvåning vann jag ett av priserna. Igår kom en härva Manos del Uruguay nerdimpande i brevlådan från Knitlab. Eftersom jag råkade vara på väg dit och inte tyckte att färgen på garnet var riktigt bra så tog jag med mig garnet dit och fick byta färg! Sånt kallas service.
Från en rödaktig med mycket orange i (gissa hur sjuk jag ser ut i orange!), till en mörk brun/svart/röd som passar perfekt till min vinterkappa. Klart bra byte.
Img_0925

Från mig till min sambo:
Kanske inte så mycket garnet i sig utan det som garnet ska bli… Blue sky Alpacas heather, till ett par vantar. I en sån där grön färg som nästan kan beskrivas som sambons favoritfärg. Ni vet en sån där grön som är brun och grön samtidigt på nåt underligt sätt, och som jag brukar kalla b….. oops, tyst min mun så får du socker! Sånt skriver man inte!
Nåja, det är ett underbart garn, färgen är faktiskt riktigt snygg, och det kommer bli perfekt ihop med mitt handspunna silke.

Img_0923

Som vanligt är det svårt med färgerna på bild, det blir blixt även mitt på dagen.

Även om det inte märks så stickar jag faktiskt lite också. En mössa/hatt som ska tovas är mest på gång nu, förhoppningsvis kan jag tova den ikväll. OM jag stickar klart, så nu ska jag sätta mig med den tills sambon kommer hem och "kräver" mat (riktig fredagsmat blir det idag, tacos, mmmmm).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top