Baskerfrossa

Jag frossar i baskrar. Det är nåt med den här årstiden som får mig att vilja sticka huvudbonader, och för tillfället är det baskrar som gäller.

En Felted beret är klar och ligger på tork, bilder kommer. Jag hittade ingen Silk Garden i rätt färg, men det fanns en annan med mycket rosa i som jag använde istället. Det ser helt OK ut.

En Purl Beret är påbörjad. Colinette Jitterbug i en grön/turkos/blå färg, jag tror den blir fantastisk som mössa. Jag köpte det garnet med intentionen att sticka strumpor, men det är så himla snyggt att jag bara måste göra något mer synligt med det! Bild på detta kommer också. Senare.

1 Kommentar

  1. Åsa i Skuttunge
    10 januari, 2008

    – nu är du verkligen flitig som en myra med bloggandet…..jag är glad för det!!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top