Fettisdag…

och vi har ätit semlor. Inga lyxiga semlor, bara från ICA, men de dög de också.

På gårdagens stickcafé var vi hela 18 stycken! Vilket kackel det blev. Vi tittade på sockmönster och färdiga sjalar, bla G-Bs fantastiska Frost Flowers and Leaves.
Img_1020
Img_1021

Jag har funderat på att göra den, men nu insåg jag att jag måste göra den, förr eller senare. Det finns nog tillräckligt med garn hemma…. först ska jag bara klara av några andra projekt.

Tweedy Aran Cardigan har ett färdigt bakstycke, men jag har inte påbörjat något nytt stycke ännu, jag var lite ofokuserad igår, och led allvarligt av startitis. JAg påbörjade ett par strumpor (Spiral boot socks av Veronik Avery), i ett sockgarn (Qualitas) som råkade ligga i väskan. Idag provade jag den stickade biten på mina, låt oss säga, stadiga ben, och den var lite liten. Jag har inte repat upp, men jag har börjat testa med ett annat garn, och det verkar bli något större.
Img_1024 Första versionen, andra versionen finns inget kort på ännu.

Flera stycken har redan skrivit om A i ABC-leken, ni kollar väl in varandra?
Liisa, Åsa, Strumpstickan, JennyHeléne 

2 Kommentarer

 1. Strumpstickan
  6 februari, 2008

  AAAAbsolut:=)

  Svara
 2. Sofie
  6 februari, 2008

  Nu har jag också skrivit om a! Vad fint du skrev om din sambo, min heter också anders, men han har scenskräck så han vill inte vara med 🙁

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top