En ny vecka

Eftersom det är en ny vecka, kan man nu skriva om B i ABC-leken. Det ska inte jag göra däremot, för jag vill ta lite kort i dagsljus först. När jag kommit på vad jag ska skriva om hade det redan hunnit bli mörkt (%&"#¤& mörker, mummel, mummel). Och det går bara inte att ta kort med blixt på det jag vill visa.

Istället blir det blixt-bilder på ärmar och en strumpa.

Img_1035
Här är beviset på att jag inte slutat sticka på min cardigan. 2 ärmar på samma gång (eftersom ärmar är såå tråkigt att sticka att jag behöver nån slags strategi för att få dem klara). Sedan är det bara framstyckena kvar. Inte så bara.

Img_1034 En strumpa, en kvar. Konstigt nog var denna långa strumpa roligare att sticka än många korta sockor tenderar att vara. Det finns ingen som helst logik i hur jag kan tycka det, men jag är inte särskilt logisk i mitt sätt att fungera. Vilket är ännu konstigare eftersom jag älskar logik. The wonders of human mind.

4 Kommentarer

 1. Anna
  11 februari, 2008

  Vad snygg din spiral boot är! Vad har du för garn? Själv kom jag bara några centimeter på mina innan jag behövde stickorna till andra sockor…
  Har även skrivit om B förresten 🙂

  Svara
 2. Strumpstickan
  12 februari, 2008

  Vilken vacker strumpa!

  Svara
 3. Pia
  12 februari, 2008

  Nu har jag skrivit in B.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top