Åland

Jag skriver inte från Åland. Jag har istället varit framsynt nog att skriva denna post i förväg! Har jag nu skrivit ett inlägg för varje dag sedan nyår, så ska det banne mig komma ett inlägg även idag.

Om ni aldrig varit på Åland (dvs varit PÅ Åland, inte bara åkt färjan fram och tillbaka en helgkväll), så rekommenderar jag det. Naturen är fin, det är relativt lugnt, det finnsen massa sevärdheter och hantverkare att besöka, och Mariehamn har ett av de bästa biblioteken jag har besökt.

För att tala om något helt annat ska jag ge en länk till ett par vantar som är så fina att jag nästan dreglar, bara jag tittar på dem! Vill ha!
Jag vår en omedelbar lust att färga mitt (oluddiga) mohairgarn som jag har liggande, och som skulle passa alldeles perfekt till dessa vantar….. åh, dessa drömmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top