Present och annat i brevlådan

Som jag skrev igår så fick jag ett paket från min Hemlis.
Img_1056

Det här, mina vänner, är en samling av mycket trevliga saker.
3 små pillerburkar (som man kan ha en massa smått i); ett japanskt bokmärke; en japansk, lyckobringande talisman i form av en sköldpadda; en apelsinchokladkaka (rättvisemärkt och mycket god); och ett stort nystan Kauni effektgarn, färg EG. Kan det bli mer perfekt? Rosa, japanskt, choklad…. 3 fullträffar.
TACK igen, Hemlis!

Det kom ett paket till idag, men det hade jag köpt själv, och igår fick jag Interweave Knits. Ibland är det roligt att få post.
Dagens paket innehöll det här:
Img_1058

Ett set Boye Needlemaster. Ska genast testas. J har ett set som jag har tittat lite grann på, och jag tyckte det verkade bra, så nu äger även jag ett set. Billigt blev det, eftersom jag köpte det på Ebay. Säg vad man inte hittar på Ebay. Och jag slapp tullavgifter denna gång också. Det verkar som om jag trots allt har lite flyt.

Redan igår kväll påbörjade jag ett nytt projekt med det nya nystanet Kauni-garn, en Candle flame.
Ser ut så här, det ska bli kul att se de andra färgerna komma fram:
Img_1057

Funderar redan på en till, det är ett riktigt trevligt mönster.

3 Kommentarer

 1. Agneta
  27 februari, 2008

  Vilket härligt hemlispaket. Och dina boye måste du recensera sedan. Har funderat på dem själv.

  Svara
 2. Sofie
  28 februari, 2008

  Hrm. Kunde inte jag fått vara du den dan du hämtar såna fina paket? Nu har jag gjort D hur som helst!
  http://hemskast.blogg.se/1204185071_d.html

  Svara
 3. Sofie
  29 februari, 2008

  Vad fick du betala i frakt och så? Jag spanar runt för fullt på Ebay efter såna som fraktar över hela världen, men om frakten äter upp vad man tjänar på att köpa på Ebay är det ju inte så roligt…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top