Fredagsblandning

Tack för alla snälla kommentarer om D-posten. Jag ska ta till mig dem och gotta mig lite åt dem, något som jag inte är nån stjärna på att göra (det finns anledningar till att man blir utbränd och deprimerad, dålig självkänsla är en).

Resten av dagens post blir bildkavalkad.
Först lite bilder från Ålands-internatet.
Preview14
Preview22
Preview23

Preview24
Preview41
Preview60

Preview59

Det är tur att det finns folk som har hjärnan och kameraminnet med sig, så jag kan visa lite trots min egen minnesförlust. Huset låg verkligen så nära havet, det var blåsigt, men underbart. Det är nog jättefint där på sommaren.

Det här finns just nu i vår trädgård:
Img_1064
I februari.

Jag håller på med flera olika stick-projekt (jag har fått ett gravt anfall av startitis igen!). Entrelacen har jag repat upp, det var iofs helt OK, men det blev randigt, och det var jag inte så förtjust i. Ett annat projekt är påbörjat, men inte fotograferat.

Kauni-Candle Flame går framåt, och jag har påbörjat en till, med lite extra "gull" på, i Malabrigo lace.
Man ser inte så bra ännu, jag återkommer med fler bilder senare.
Img_1061Om det blir lyckat ska jag nog skriva ner mönstret, återkommer om det också.

Hoppas ni alla får en trevlig helg, själv ska jag besöka Syfestivalen och Stickas årsmöte imorgon. Alltid blir det väl nåt litet inköp, jag vill tex ha 3200 meter spets-garn till en sjal. Jag har massor av spetsgarn hemma, men inget av det finns i tillräcklig mängd! Får se om det finns något som kan tilltala min spets-nerv.

1 Kommentar

  1. Strumpstickan
    1 mars, 2008

    Havet är en härlig kraftkälla:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top