Batterier

Vad är det som gör att man har 2 hela paket med AAA-batterier (and then some), men inga AA-batterier?

Varför tror jag att jag behöver en hel radda batterier till min MP3-spelare som jag använder högst en gång i veckan, men tänker inte på att kameran (som jag använder nästan varje dag) behöver nya batterier med en svindlande hastighet, nu när man måste använda blixt till allting.

Se där, en av livets stora gåtor.

På tal om kamera. Digitalkameror måste vara en av världens bästa påfund! Jag tar hundratals gånger fler kort med digitalkameran än vad jag nånsin gjorde med min vanliga. Och hela tiden kan jag se att mina bilder förbättras, att jag blir säkrare på att få till snygga bilder. Och man ska inte glömma "instant gratification", omedelbar belöning. Passar mig som är otålig och inte vill vänta på bilderna (om jag överhuvudtaget kom ihåg att lämna in filmen!).

Allt detta babbel är bara till för att maskera att jag inte kan ta några bilder. Kameran saknar batteri, men det hade ni säkert redan gissat.

3 Kommentarer

 1. Maria J
  11 mars, 2008

  Kanske dags att införskaffa laddningsbara batterier? 🙂

  Svara
 2. Eva i Halmstad
  11 mars, 2008

  Precis , laddningsbara batterier är bra och ha, gäller bara att sätta dom i laddaren, inte alltid man kommer ihåg de.
  Undrar vad de va du ville ta kort på, spännande.
  Eva.

  Svara
 3. Sofie
  11 mars, 2008

  IKEA’s batterier är faktiskt jättebra, och dom har man råd att lägga upp ett ganska stort lafer av. Annars lönar det sig nog att köpa laddare 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top