Inte vår!

Jag skulle inte sagt nåt.
Idag är det definitivt inte vår. Kolla bara på det här:
Img_1107

Ska det verkligen få lov att vara så här? Suck.

Tur att man har trevliga stickningar att trösta sig med. Jag kunde inte bestämma mig för vilka stickningar som skulle få följa med till stickcaféet idag, så det blev alldeles för många (nej, jag tänker verkligen inte tala om hur många det var). Till slut stickade jag bara på två i alla fall, varav detta är den ena. Den andra är hemlig, och kommer inte att synas de närmaste månaderna.
Img_1109

3 Kommentarer

 1. Ulrika
  18 mars, 2008

  Å vad fin din Candle Flame blir!!

  Svara
 2. Ulrika
  18 mars, 2008

  Nu har jag förresten skrivit mitt inlägg på E.

  Svara
 3. Eva E
  18 mars, 2008

  Var tog våren vägen.Jag det kan man ju fråga sig.
  Nu har jag skrivit inlägget om bokstaven F och jag är på g med G.
  Må så gott!
  ”Mitt i Ko och får flocken”

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top