Bildbevis

Jag tänkte bevisa att jag faktiskt stickar… inte bara berätta om det, så jag tog en bild på Queen Anne’s lace. Den har nu blivit så stor att det inte går att spänna ut och ta kort på hela stickningen.
Img_1220

Det liknar mest en hög av väldigt lila garn, men jag lovar, det är en sjal. Fråga mig inte när jag ska använda den, jag menar, en lila, rund sjal i silke, när använder man det? Det skulle ju kunna vara fint till en sommarklänning förstås. Det innebär att jag måste jobba vidare på den, så att den är klar innan sommaren, annars är det ju ingen större mening med det.

Idag har jag tillbringat ett par timmar i Uppsala, på stickcafé. Jag såg en fantastisk regnbåge på vägen dit, men eftersom jag satt i bilen så kunde jag inte ta fram kameran. Detta verkade vara tongivande för resten av kvällen eftersom jag inte fick fram den för att ta en enda bild på hela tiden. Vad har jag kameran till egentligen?

1 Kommentar

  1. Annelie
    15 april, 2008

    Vad maffig sjalen ser ut! Ska bli kul att se den färdig. Visst hade det varit fint med en lila sjal till en vit sommarklänning?! Är säker på att du kommer ha lika stor glädje/nytta av sjalen andra årstider också.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top