Modell

Som utlovat, en modellbild.

Img_1298

Jag har påbörjat en sommartopp, i Cotton Viscose. Normalt gillar jag inte det garnet, men det fanns ju här hemma, så man tar vad man har. Som tur är fungerar det tillfredsställande, jag kanske använder rätt sorts stickor, de är ganska spetsiga.
Det är inte mycket att visa ännu, så jag har ingen bild, men den blir cerise, och jag använder det här mönstret från Garnstudio. Ett bra mönster, med bara lite slätsickning, så att det inte blir så tråkigt.

Jag besökte det lokala stickcaféet idag också, en stunds stickning med likasinnade är alltid trevligt. Det blev ganska mycket gjort på toppen, så imorgon kanske det finns tillräckligt för att ta en bild.

3 Kommentarer

 1. Hanna
  7 maj, 2008

  Jag förstår att du är stolt, den är ju skitsnygg!

  Svara
 2. Cina
  7 maj, 2008

  Västen blev ju riktigt snygg!! Och linnet från Garnstudio gillar jag också. Har letat efter något att sticka i Cotton Viscose och den här kan vara det jag letat efter. 😀

  Svara
 3. Ulrika
  8 maj, 2008

  Jättesnygg väst, wow!!
  (Jag har skrivit en kort kort inlägg ungefär på L… 🙂 )

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top