U som i

ullrum

Ullrummet är vad jag kallar mitt arbetsrum. Min kära sambo kallar det förråd istället för arbetsrum och han har i stort sett rätt….. det är en aning trångt därinne.
IMG_1471
Visst ser det stökigt ut? Det är inte lätt att hålla ordning därinne, det är en sån massa saker som ska få plats.
På ca 9 kvadratmeter finns:
en säng på högkant
en stor fåtölj
en bokhylla
en byrå
ett skrivbord
en trådbacksförvaring
ett litet bord
3 spinnrockar
diverse korgar

Och så allt garn och all ull då. Tyg, papper, tråd och böcker, böcker, böcker.
Trots att det är stökigt och trots att jag knappt får plats älskar jag mitt ullrum, för det innebär att jag har en plats för det som är mitt, jag slipper lägga undan saker i garderober och lådor. Dessutom går det stänga dörren, vilket innebär att katterna har begränsad tillgång till mina prylar. Det är tur.

Om jag får drömma lite skulle jag vilja ha en inredning som matchade, med massor av lådor i. Lådor som man kunde sätta etiketter på, där allt skulle gå att sortera. Och sängen skulle försvinna all världens väg (det kan jag definitivt bara drömma om, sambon kräver att den får vara kvar). Jag skulle ha en enorm bokhylla, där alla böcker och tidningar skulle stå luftigt och vara lätta att hitta. Framför allt skulle det vara ordning, med plats för varje sak. Jaja, keep on dreaming, baby.

1 Kommentar

  1. Monica Hansen
    29 juni, 2008

    Sluta drömma och börja ändra om?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top