Ull från USA

Kommer ni ihåg att jag tovade en blå sol? Det gjorde jag som ett bidrag på Felting forum där man har sk monthly feltingchallenges. Varje kvartal lottas sedan priser ut bland dem som deltagit (ren lottning, det är ingen tävling), och jag lyckades med att bli dragen i en sån lottning!

I förra veckan kom det ett paket med ull som pris!
IMG_1470

8 st bollar med växtfärgad ull och en påse med lockar. En sak är säker i alla fall, den här ullen ska inte spinnas! Den är nämligen extremt sträv. Frågan är vad jag ska göra med dem, de har färger som man väl, om man är snäll, kan beskriva som "inte Marika-färger". Det får nog bli nåt naturinspirerat.

Nån som har några roliga förslag på nåt naturinspirerat att tova?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top