Jodå, jag stickar också

Först av allt: TACK för alla snälla kommentarer om mitt garn, jag nästan rodnar! Om ni inte har provat att spinna så tycker jag att ni ska prova på det, det är jätteroligt. Fast jag är ju partisk, och dessutom helt uppslukad av allt som har med garn att göra, så jag kanske inte ska yttra mig i frågan.

Jag har spunnit idag också, men idag tog jag det lite lugnare och satte mig med en av mina sländor och lite vit corriedale. Det blir ett tretrådigt garn, tvinnat efter hand som jag spinner, på det viset som jag skrev om för ett tag sedan (jag är faktiskt för lat för att leta upp det nu…).

Men, som titeln låter påskina, så stickar jag faktiskt lite också, även om jag måste medge att det mest har blivit spinning de senaste dagarna. Ikväll parkerade jag mig dock i soffan för ett par timmars speedway (jag är antagligen helt skadad, jag tittar på speedway även under tiden jag är gräsänka) och stickade på Laminaria.
Det går ju inte jättefort, men lite har dock hänt sen jag senast visade en bild på den.
IMG_1505

Röd tunika? Blått linne? Slippery socks? Forget-me-not? Vet inte alls vad ni menar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top