Bättre

Jag lämnade huset och gav mig iväg till Trassel, för ett stickcafé. Ett par timmar i sällskap med några (få) stickare var ett välkommet avbrott i tråkutbrottet. Några fina nystan i rosa (RYC Bamboo soft) och lila (Rowan Tapestry) fick följa med mig hem, det gjorde ju inte saken sämre.

Dessutom fick jag stickat ett antal varv på min Laminaria. Jag är på del 2, med bara 8 varv i rapporten (varav hälften är bara aviga maskor), och nu börjar jag kunna mönstret också. Jag ångrar inte att jag började på del 2 tidigare än menat, jag gillar det mönstret mycket bättre än det första.

Och imorgon gör jag en liten tur till Uppsala för lite mer stickning…. och sambon gör ett kort besök hemma innan han ger sig iväg igen. 2 bra saker att se fram emot, med andra ord (inte att sambon åker bort igen då, utan att jag får se honom).

2 Kommentarer

 1. iHanna
  16 juli, 2008

  Jag vill också åka på tur till UPpsala, eller till dig och hälsa på, kanske någon dag efter nästa vecka passar? Vi kan väl hörsasasasas! zzzz

  Svara
 2. Rina
  17 juli, 2008

  Hi! Thank you very much for the last Spinhemlis package! I liked it very much. Right now I don’t have time to write a post to my blog. I decided to thank you this way. I’ll write a post to my blog later. The first fibers which you sent me on May are already spun. 🙂 Have a nice summer!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top