Ull i posten

Idag hade brevbäraren med sig 2 paket från Etsy till mig. 2 flätor med corriedale och en liten fläta med mohair. Etsy består ju av separata säljare, och de här 2 var i all fall riktigt bra.

Från Maine Woods Yarn and Fiber kom de 2 flätorna med corriedale.
IMG_1570

Mohairen kom från Squoosh. Den var fantastiskt fin på bilden när jag beställde, men när den kom i brevlådan, ja då var den ännu finare!
IMG_1567

Mina garner från färgningen häromdagen är nästan torra (det tar en himla tid när det är så fuktigt ute!), och mohairgarnet får mig nästan att dregla. Det är en så lyckad blandning, fast det inte blev som jag planerat. Jag tittar och tittar och blir alldeles lycklig, tänk att lite färg kan få en att må så bra!
IMG_1569

Det är ca 680 meter garn, tunt, och nån slags scarf/sjal måste det nog bli. Sådana vackra färger kan man behöva runt halsen på vintern. Jag har inte riktigt bestämt vad för mönster jag ska använda, men jag hittar nog nåt snart.

I övrigt är jag sugen på att sticka fler vantar med mönster, det är ju så himla roligt! Tack för alla positiva kommentarer om mina färdiga Fiddleheads förresten!

1 Kommentar

  1. Annelie
    5 augusti, 2008

    Ditt egen-färgade ser helt underbart ut! Ser fram emot att få se det uppstickat. Några planer än? Nu blev jag så väldigt sugen på att färga garn får nog försöka planera in något.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top