Bok, almanacka och provlappar

Color in spinning kom med posten idag, och det verkar vara en riktigt bra bok! Jag har bara hunnit bläddra lite i den ännu, men det finns mycket matnyttigt om hur man kan blanda färger till garn.
IMG_1572

Det andra som låg med i paketet har jag däremot inte bläddrat i äänu, jag har inte ens öppnat den (jo, jag har tagit ur den ur förpackningen, men den är inplastad och jag har inte tagit bort plasten).
IMG_1573

Page-a-day-calendar 2009, av Yarn Harlot! Det är över 4 månader kvar av 2008, hur ska jag kunna vänta på att få börja med den här?

För övrigt har jag stickat provlappar, det är nästan så att jag inte tror på det själv, men jag ville så gärna se hur mitt färgade ullgarn skulle se ut när man stickade med det.
IMG_1575

Jag tycker det blev bra! Jag färgar alltid i korta sekvenser, eftersom jag inte gillar breda ränder. Den här varianten, med väldigt korta sekvenser så att det mest blir spräckligt, är min favorit.

Jag har också äntligen bestämt vad jag ska ha för OS-stickning. Det blir en rätstickad sjal i Rowan Felted Tweed och Kidsilk Haze. Jag tänker också ha som mål att avsluta minst ett av mina andra pågående projekt under OS, så att jag blir av med lite av det som ligger. Vilket det ska bli, det vet jag inte än, det blir stundens ingivelse som får avgöra.

2 Kommentarer

 1. ylva
  7 augusti, 2008

  snygg provlapp! Och spinnboken verkar mycket spännande.

  Svara
 2. Birgith
  7 augusti, 2008

  Vilka snygga färger och väl stickat.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top