Sport

Dagen har tillbringats i soffan, framför tv:n…… massor med prima sticktid. Mitt OS-projekt ser ut som en tarm och gör sig inte alls på bild, men här är en bild ändå.
IMG_1581

Jag har nog kommit ungefär en tredjedel in på sjalen, men eftersom jag inte vet hur stor jag ska göra den så är det bara en gissning.

Jag hinner med lite annan stickning också, bla en mössa, men den har jag inte fotograferat. Det är faktiskt inte mycket att se ännu. Än så länge håller min OS-plan, och den här gången har jag nog varit lite mer realistisk än under vinter-OS. Och det är ju tur att jag kan sticka lite annat, så jag inte bara skriver om ett och samma projekt i 16 dagar, så himla tråkigt det skulle bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top