Rörelse

Istället för att titta på sport har vi sportat själva idag. Vädret tillät en cykeltur runt i närområdet, och vi fick en bra utflykt. Tyvärr består området av många backar, det går ju bra åt ena hållet, men det andra… suck.

OS-stickningen går framåt, men idag har jag mest stickat på ett annat projekt, en spetsmössa (med foder).
IMG_1582

Jag är nästan uppe vid toppen redan, vilket den här bilden inte visar, den tog jag igår. Mössan verkar bli lite liten, så här krävs seriös blockning när den är klar. Ska bli intressant att se hur mycket större den kan bli.

Fodret är Malabrigo Lace i färgen Marine, och yttergarnet är Solkustens vita som jag färgat.
Mönstret är från Lace Style och heter Peek-a-boo cloche.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top