Lugnare

Efter gårdagens utropsteckens-utbrott har det varit lite lugnare idag. Jag har inte stickat en enda maska på mitt OS-projekt, utan fördelat mina gracer på de andra projekten. Ett varv här och ett varv där, till slut så blir det nog nåt av det.

Det som jag lagt mest tid på är hemligt, så det går inte att visa.

Det har snurrat en massa idéer i skallen de senaste kvällarna nätterna, och kanske, kanske kan det bli nåt av det. Om jag inte hinner gå under av diversifieringsångest förstås. Jag börjar känna mig lite splittrad igen, jag tror jag måste försöka begränsa mig (försöka var ordet, vem tror jag att jag ska lura egentligen?). Det är ju bara så himla svårt när man ser nya fina saker hela tiden.

PS. Självklart ska jag ta med mig kameran till London, och göra ett ordentligt resereportage av det! Men mitt första delmål är att skrapa ihop lite pengar (och plats) så att jag kan handla ordentligt när jag är där. Det blir nog en rensning i lagret för försäljning på Tradera, återkommer när jag lagt in nåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top