Z som i

Zombie.

Min energi går ju lite upp och lite ner, och ibland känner jag faktiskt nån slags släktskap med en zombie.
Att vakna och knappt orka ta sig ur sängen är verkligen zombielikt, tur att jag åtminstone känner mig levande! Nu måste jag säga att mina zombie-dagar inträffar mer och mer sällan, det blir trots allt lite bättre ju längre tiden går. Det går inte fort, men det går, vilket ju är huvudsaken.

Z är en bokstav som ger massor med poäng om man spelar alfapet. Sambon och jag roar oss ibland med att sitta vid varsin dator och spela mot varandra (det ÄR faktiskt lättare än att spela med vanligt spel, brickorna flyttar inte på sig, dessutom slipper man ju räkna poäng!). Det gör vi här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top