Tät, tätare, tätast

Efter att ha stickat en bit på vante nummer 2, med ett nummer mindre stickor så har jag bestämt mig.
Det blir helt klart bättre när det är lite tätare. Jag undrar varför det tog så lång tid för mig att komma fram till att det skulle bli snyggare? Det var antagligen nån slags dum förhoppning om att slippa sticka om allt jag redan gjort.

Men nu kan jag sluta hoppas. Tätt är bra. Glest är inte bra.IMG_1628

Tätt till vänster, glest till höger. Osedvanligt dålig bild, man kan inte se nåt av mönstret.

Tack för alla födelsedagshälsningar, förresten!

Som en extra födelsedagspresent har jag fått reda på att jag ska bli både faster och moster en gång till. Det väntas 2 tillökningar i släkten, en i februari och en i mars. Babykläder! Jag är gravt sugen på att sticka en "Baby yours", den är så söt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top