Så skönt

Så skönt att det inte bara är jag som tycker att Maggi Jacksons grejer, som jag länkade till härom dagen, är fula. Jag har faktiskt svårt att tro att nån kan tycka att det är snyggt, men jag har antagligen fel… tänk bara på ishockeyfrilla. Det finns folk som har sånt.

Om någon nu till äventyrs råkar ha ishockeyfrilla eller verkligen tycker att Maggi Jacksons grejer är fina, så var så god! Det är JAG som tycker att det är fult, vilket inte betyder att alla andra måste tycka det. Smaken är ju, som tur är, delad. Tänk så förskräckligt trist det vore om alla såg exakt likadana ut!

Som ni sett har det varit lite skralare med uppdateringar den senaste tiden… jag är riktigt trött (av praktiken), och har inte mycket energi. Det gör att det blir lite svårare att komma på vad jag ska skriva om, så när det blir tomt i hjärnan blir det tomt här också. Bara så ni vet.

2 Kommentarer

 1. ylva
  21 september, 2008

  Kämpa på du med praktiken, jag har en känsla av att det är som när man börjar träna efter ett långt uppehåll, det tar ett tag innan man orkar fullt ut……”träningsvärken” i hjärnan pga alla nya intryck är väl att bli trött?

  Svara
 2. Paulina
  24 november, 2008

  Jag måste säga att jag tycker att det är lite häftiga och annorlunda saker hon gör men hon verkar ju inte vara speciellt trevlig och det är ju ingenting man själv skulle vilja ha, lite som high fashion-modevisningar 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top