Ä som i

Äsch.

Som i äsch, jag kan inte komma på nåt bra ord på Ä, jag tror jag skriver lite om stickning i stället.
Det är ju ändå en stickblogg…..

Efter att ha avslutat mössan igår så har jag hållit hårt i mig själv, för att inte påbörja nåt nytt, utan istället avsluta något som redan ligger. Det blev Noro-scarfen som fick äran att återupptas, jag kände ett behov av något enkelt och lättstickat. Det svåraste med den scarfen är att komma ihåg att göra mönstervarv 5 gånger och inte mer. Avkopplande och snabb stickning.

IMG_1742

Den är nu ca en meter, och garnet räcker en bit till. Jag vill sticka mer i Noro Kureyon sock, det är väldigt trevligt. Jag har faktiskt sett en tröja som skulle kunna vara nåt, får nog kolla upp det igen. Fast jag ska definiivt göra klart den här och ett par projekt till innan jag ens funderar på en tröja. Så det så.

3 Kommentarer

 1. Ulrika
  2 oktober, 2008

  Jag tycker också att det garnet är riktigt trevligt! ”Vanliga” Kureyon är jag inte så förtjust i men detta är toppen!

  Svara
 2. iHanna
  3 oktober, 2008

  ååååå vad fint!

  Svara
 3. Liisa
  3 oktober, 2008

  Tjusigt! Är allt det där av nästan ett nystan? Det kliar i fingrarna… Jag har ett som ligger hemma…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top