Höstrusk

Isch, vilket höstruskigt väder det har varit idag. Jag har hållit mig inne och utnyttjat min enda(eller i stort sett enda) simultankapacitet. Jag har läst kriminalhistorier på nätet och stickat samtidigt.

Stickning är nämligen en av de få saker som jag kan göra samtidigt som något annat, utan att nån av sakerna blir lidande. Läsa på internet (inte vanliga böcker, det går inte lika bra), se på TV, prata med vänner…det funkar samtidigt som stickning.

Jag stickade på Gretel, och nu har jag kommit så långt att jag måste bestämma om jag vill ha en "regular" eller "slouchy". Himla svårt att avgöra…men jag tror jag tar en "regular". Om det inte blir bra är det inte lika mycket att repa upp som om jag fortsätter på "slouchy" och det inte blir OK.
IMG_1749

Jag använder Rowan Kid Classic, och det var ett tag sedan jag stickade med det. Jag hade glömt av att det delar sig lätt. Det passar däremot utmärkt till denna mössa, så jag är nöjd ändå.

1 Kommentar

  1. Garnhumlan
    7 oktober, 2008

    Vad kul att du fick till storleken till slut och vad snyggt det blev. Båda mönstren är jättesnygga, men jag tror nog att Gretel är min favorit.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top