Band

Jag stickar så mycket jag hinner…och så mycket händerna tillåter. Att bära och packa leksaker varje dag innebär tyvärr att händerna tar stryk. Vissa dagar är värre än andra, men än har det inte hindrat mig från att sticka i alla fall.

Efter att Gretel blev klar så övergick jag till min silkesscarf.
IMG_1754

Spetsband, eller Lace ribbon
, från Knitty. Enkelt, men effektfullt.

Sen har jag äntligen tagit ett kort på min pågående Baby surprise jacket.
IMG_1753

Det är riktigt spännande att sticka den här, och klura på hur den blir till slut. Det som är längst ner på bilden är nacken. Jag lovar att jag ska försöka komma ihåg att ta kort på hur man viker ihop den när den är klar.

Samtidigt som jag beställde de rosa nystanen jag skrev om i förra veckan, så beställde jag lite från Garnhärvan också och det kom idag. Lite stickor, och en härva Hacho, från Mirasol. Av någon anledning hade jag fått för mig att härvan skulle vara större, så jag blev lite överrraskad.

Fin är den i alla fall. Och titta, det är inte rosa!

IMG_1755

Men jag har nu försatt mig i samma situation som vanligt. Vad gör man med EN härva på 50 g, 125 meter garn?

3 Kommentarer

 1. Ulrika
  8 oktober, 2008

  Kombinera med något annat till en mössa, kanske?

  Svara
 2. Åsa i Skuttunge
  8 oktober, 2008

  – som sagt lace ribbon är ett trevligt mönster..och blått är en vacker färg

  Svara
 3. Anna
  6 december, 2008

  Pulsvärmare!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top