Tack

Tack för alla lyckönskningar och glada tillrop! Ni har så klart rätt, det är onödigt att börja vänta på otur och olyckor. Och visst är det så att det kan vara min tur nu.

Jag har firat lite genom att beställa några saker, men jag visar dem när de kommit hit. Nåt som jag kan visa är en liten slända som jag beställde härom dagen. Den är så fin! (Nej, jag behövde säkert inte en till, men jag tror faktiskt inte man kan få för många. Dessutom är de bästa sländorna jämt upptagna…)

IMG_1761

Det är en slända med trissa i rosenkvarts. Köpt från Butterfly Girl Designs. Är den inte fin?

IMG_1762

Jag har spunnit i helgen, men mest på en annan slända. Jag har provat den i alla fall, och den snurrar bra.
IMG_1760

Det är merino/silke som jag köpte i London.

Och så har jag kommit på nåt som alla andra förmodligen redan har kommit på. Jag har rullat ett papper runt sländan och virar upp garnet på det. På det viset behöver jag bara dra av rullen när jag är klar, och kan spinna en rulle till innan jag ska tvinna. Så himla praktiskt.

3 Kommentarer

 1. ingegärd
  21 oktober, 2008

  vilket smart ide – det där med papprullen. Ska jag ta efter nästa gång. Det låter dessutom lättare att nysta av en papprulle, än sländan som har en tendens att snurra runt o krångla. tack för tipset.

  Svara
 2. Paulina
  24 november, 2008

  hej! Vad fint det blir, jag hade så gärna velat kunna spinna. verkar så kul! men jag gissar att det är lite dyrt att köpa slända och fibrer bara för att ”prova på” plus att man behöver någon som orkar lära en. 😛 men till poängen, fin färg och du är allmänt väldigt produktiv ser jag 🙂

  Svara
 3. Anna
  6 december, 2008

  Jag hade inte kommit på det där bra knepet, nu ska jag alltid ha ett papper underst! Tack för ett kanontips!
  Kan inte heller låta bli att handla från spinspiration…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top