Mer tur och fler paket

Japp, jag är inne i en turvända… idag glömde jag lägga fram p-skivan i bilen när jag var på stickcafé, ett misstag som skulle kunnat kosta mig flera hundra kronor, men jag fick inga p-böter! Tjohoo!

Idag fick jag 2 paket. Det är så kul att få paket, även om jag beställt sakerna själv!
IMG_1765 
Den minnesgode kommer ihåg att jag beställde en härva Araucania Nature Wool för ett tag sedan. Min största present till mig själv blev 5 ytterligare härvor, för att sticka den här. Jo, jag vet att det är raglan, vilket jag är lite misstänksam mot (eftersom jag har buteljaxlar), men den är så snygg, och inte så "hängig", så jag chansar.
IMG_1764

Den stickas uppifrån och ner. Den här färgen är bara underbar! Skiftningarna är så snygga, jag ser mycket fram emot att koftan ska bli klar.

I det paketet låg också en härva Fleece Artist merino i orange (färgen heter Amber), som ska bli grejer till min brorson.
IMG_1766

Paket nummer 2 kom från Spinspiration.
IMG_1767

Från vänster: BFL i färgen "chock", BFL i färgen "höstlöv" och merino/tencel i färgen "skittle". Inte mina färger, kanske ni säger, men jag känner mig lite vild! Det är bra att prova på andra fäger än de man alltid använder.

Mumsigt!

4 Kommentarer

 1. Åsa
  21 oktober, 2008

  Jahaaa, det var här mina två favoriter i Spinspirations senaste färgorgie hamnade 😉

  Svara
 2. Anna
  21 oktober, 2008

  Vilken färg! VILKEN FÄRG!!! Ja, alltså Araucaniagarnet, förstås 🙂 Såna paket hade jag också otåligt väntat på!

  Svara
 3. Tina
  22 oktober, 2008

  Klart det är dina färger – det är ju rosa med i åtmindstonde 2 av dom. Och jag håller med ovanstående talare – ursnyggt garn!

  Svara
 4. Lova
  23 oktober, 2008

  Länken till tröjan verkar inte funka så bra (nyfiken ju). Allt garn verkar underbart men mest av allt skulle jag nog vilja äga det översta 🙂 Rosa är fint.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top