Har jag tappat greppet?

Det där med att jobba har sina baksidor….hjärnkapaciteten har tex under de senaste veckorna  sjunkit betydande, och det är väl inte så farligt egentligen, om det inte vore för att min förmåga att hitta på ämnen till bloggen har sjunkit lika mycket.

Det står med andra ord still…. det händer inte så mycket i stickningen att jag har något att visa (jag menar, hur kul är det att titta på rosa rätstickning?).

Jag har helt klart tappat greppet. Varje-dag-postningen är ett minne blott.

Hjälp mig, bloggvänner! Vad vill ni att jag ska skriva om? Finns det något ni undrar över? Vill ni se något speciellt? (Om ni undrar nåt om en röd tunika så har jag ingen som helst aning om vad ni pratar om, och kommer å det bestämdaste att förneka att den ens existerar).

7 Kommentarer

 1. iHanna
  28 oktober, 2008

  Det är ju svårt att ge tips när jag inte vet vad du vill skriva om, men jag skulle gärna läsa lite om alla de böcker du köpt och som bara glimtat förbi! *kram*

  Svara
 2. Lova
  28 oktober, 2008

  Jag har också sjukt svårt att hitta energi till piffiga saker att blogga om. Oftast blir det på helgerna när man har tufflat runt hemma och klurat lite ett tag. Hur som helst så behöver man ju inte ha så höga krav på sig själv. Det ska ju trots allt vara roligt.

  Svara
 3. ingegärd
  28 oktober, 2008

  Jag skulle också vilja ha ”resentioner” av de stickböcker som kommer i din väg. det verkar ju vara en del :)- alltid kul med tips.
  men känn ingen press, det ska ju som Lova säger, vara roligt och lustfyllt att blogga.

  Svara
 4. Annicka
  29 oktober, 2008

  Hej o tack så mycket för svaret om nätpatent, har inte hunnit prova ännu, men ikväll så…….
  Då ska här stickas

  Svara
 5. Åsa i Skuttunge
  29 oktober, 2008

  – du har ju alltid ABC – och jag är också intresserad av vad du tyckte om böckerna.

  Svara
 6. Åsa i Skuttunge
  29 oktober, 2008

  – du har ju alltid ABC – och jag är också intresserad av vad du tyckte om böckerna.

  Svara
 7. Åsa
  31 oktober, 2008

  Först vill jag bara instämma i detta med jobbets negativa inverkan på livets viktigare del, fritiden. Jag är också helt urblåst i hjärnan efter en dag på jobbet, för att inte tala om fredagen när hela veckan gått.
  Men, blogga varje dag måste man ju inte. OCh som tidigare talare påpekat ska det vara lustfullt. Men man vill ju förstås inte tappa läsarna heller. Svår balansgång.
  Shopping är ju jätteroligt, så om man inte hinner producera så mycket kan man ju klicka hem lite nya produkter och blogga om dem och vad man tycker om shoppen 😀 Ett tips som jag faktiskt ska ta med mig till min egen blogg, hahahaha.
  Man kan utlysa tävling eller utlottning 😉
  Det sista tipset har jag verkligen INGA personliga intressen i . . .

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top