Mixat och matchat

Jag gick med i Stickameras Mixa&Matcha 2, och fick självaste Stickamera-Ulrika som byteskompis. Igår kom det ett paket!
Jag fick vänta i 5 timmar efter att jag hämtat paketet innan jag kunde öppna det, eftersom jag var på körövning, men det visade sig vara värt väntan (fast det var svårt att vänta, jag skulle gärna öppnat och kikat lite i pausen! Otålig, jag? Nääe).

IMG_1778

Det här paketet visade sig innehålla
IMG_1779

alla de här paketen!

När jag öppnat allt fanns det en härlig samling av saker som Ulrika plockat ihop för att matcha mig.

IMG_1780
2 mössmönster, en härva Hacho i samma färg som jag redan har, en härva Ullcentrum-garn, Harmony-stickor, 2 böcker (en på CD), en sudokutidning, en arkeologitidning och lite godis. Dessutom fanns det en chokladkaka, som sambon raskt tog över och njöt av (den innehöll kaffe, och det tycker jag inte om, men det gör ju han).
Visst har hon lyckats bra?!

Tack, Ulrika! Nu blir det spännande att se vad du gillar det jag kommer att skicka till dig. Jag funderar och klurar, och väntar på lite saker, men snart så är paketet på väg!

Och om nån undrar varför det tar så lång tid innan jag uppdaterar nu för tiden, så säger jag bara: jobb.

2 Kommentarer

 1. Ulrika
  6 november, 2008

  Jag är så glad att du tycker om det jag valde till dig! 🙂
  Det är så himla roligt att fundera och klura. =)

  Svara
 2. Ulrika
  7 november, 2008

  Såg just den här mössan och tänkte direkt på dig:
  http://www.ravelry.com/patterns/library/isotope-cabled-hat

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top