Färdigt x 2

Lediga dagar kan ibland innebära att jag får väldigt mycket gjort på stickfronten, och idag var en sådan dag.

Årets 2 första projekt:

IMG_1810

Mina Stulpen.
Garn: Debbie Bliss Baby Cashmerino i skrikrosa.
Stickor: 3,25 mm Harmony strumpstickor.

Baby Cashmerino är trevligt, innehåller kanske lite mycket konstiga fibrer, men till sådana här små projekt passar det utmärkt. Flätor blir väldigt bra i detta garn.

IMG_1808

Höstlönnsvantar till mannen. De är tillräckligt lite omanliga för att de ska passa till honom, men det är på gränsen. Tja, det är väl egentligen alldeles för glada och starka färger för nån som har smutsbrunt som favoritfärg.
Garn: Handspunnen BFL.
Stickor: 4 mm strumpstickor i rosenträ .
Jag började på dem i går kl 19 ca, och de blev klara idag på tidiga kvällen. Snabbstickat! Men det blir det ju när man bara har 36 maskor att sticka.

Så har i alla fall mannen fått de halvvantar jag lovade honom i höstas, även om det inte blev i det garnet jag hade i åtanke till honom. Mig gör det inget, de här var betydligt roligare att sticka än de mörkblå jag hade börjat på (men som jag repade upp höromdagen, så han får inte 2 par, det skulle han ändå inte använda).

2 Kommentarer

 1. Åsa i Skuttunge
  7 januari, 2009

  Halvvantarna blev ju helt bedårande!Fungerade bra med 4:orna vad jag förstod – hade du en länk till mönstret…vid behov…?

  Svara
 2. Kristina
  11 januari, 2009

  åh vad snygga de rosa halvvantarna blev. Mycket snyggt och kul att använda nu i blasket som är utanför.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top