Kroppens hämnd

Jag har råkat ut för hämnd på mig själv från min kropps sida.

Ni vet hur det är, man jobbar och jobbar och man har banne mig inte tid att vara sjuk.
Det är stressigt och kroppen försöker tala om för en att man är lite krasslig, men man lyssnar definitivt inte, för man har ju inte tid att vara sjuk.
Det är december och julrush, och man har INTE tid att vara sjuk.
Chefen är på semester och man har ännu mindre tid att vara sjuk.

Chefen kommer tillbaka från semestern imorgon.

Jag är sjuk. Ordentligt också, ingen liten löjlig förkylning, nej här har det nog blivit influensa (trots influensa-spruta), jag har högre feber än vad jag haft på flera år och kroppen värker.

Det är tråkigt att ligga i sängen, men vad gör man? Jo, man ligger i sängen för man orkar inte mycket mer. Som tur är orkar jag i alla fall läsa lite. Nu har jag suttit uppe i säkert en timme, och nu tycker min kropp att det är dags att falla raklång igen. Och det är dags att lyssna på kroppen, eftersom jag inte gjort det under den senaste månaden. Så nu går jag och lägger mig igen.

5 Kommentarer

 1. Åsa
  10 januari, 2009

  Usch, det där låter verkligen inte bra. Kryp genast tillbaka under täcket och krya på dig!

  Svara
 2. Stickfantomen
  10 januari, 2009

  Stackare, men det är viktigt att lyssna på kroppen. Dessvärre är det ofta så att när man kan slappna av det minsta så kommer ett ganska garanterat bakslag med okryhet. Är det kanske sviterna efter influensasprutan som du känner av eller har du drabbats av annan art? Det sägs ju att årets spruta motar bra. Oavsett vad så ta väl hand om dig och krya på dig!

  Svara
 3. Annela
  10 januari, 2009

  Usch, jag har precis rest mig upp från sängen och influensa och man blir sååå sjuk och orkar absolut ingenting mer än dricka vatten och ta Alvedon.
  Bli frisk fort!
  Kram Annela

  Svara
 4. ylva
  12 januari, 2009

  Fy stackare ! Det är inte kul med alla baciller som far omkring .Hoppas att febern går ned snart.Vi har haft vår beskärda del av ”flunsan” i vår familj ( peppar peppar så har jag klarat mig men då är det ju ”markservice” som gäller för de andra drabbade´… Vi hörs
  Ps. innan kroppen sa ifrån hann du allt med mysiga fina saker garnet du spann blev ju skitsnyggt !

  Svara
 5. Åsa i Skuttunge
  13 januari, 2009

  krya på dig! Det kan ju vara skönt att känna att kroppen är klokare än du..;)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top