Uppsamling

Även influensa går ju över, och jag har varit frisk i en vecka. Att återgå till bloggandet tog dock lite längre tid, men så är det ibland.

Jag tänkte jag skulle köra ett litet uppsamlingsheat… jag har fått några utmärkelser, och jag har gjort färdigt ett projekt.

Utmärkelser – att jag kan bli så förtjust över att någon gillar det jag skriver, det förvånar mig fortfarande. Eller kanske förvånar det mig mer att någon gillar det? Jag blir i alla fall lika förvånad varje gång.

Nå, Garnhumlan gav mig följande utmärkelse:

Kreativ_blogger_award11

Tack!

Och "Stick å brinn"-Liisa gav mig den här:

Loveyurblog

Tack till dig också!

Sen har jag ett vag minne om att jag fick nåt under hösten/vintern 2008…. men det kan jag inte hitta. Vem det än var ifrån, TACK!

Jag har otroligt svårt för att skilja ut vissa bloggare från andra, jag läser ju er allihop för att ni är bra på ett eller annat sätt… men OK, jag läser väldigt gärna följande bloggar (och ni väljer vilken ni vill och skickar vidare, eller inte, allt efter behag!):
En fULLständigt FÅRfärlig blogg, Annas garndrömmar, Fasta maskor och lösa funderingar, Ilsefin, Stickamera, Fale Artut och Stickor och spån.

Mitt färdiga projekt är ännu en rosa basker. Jag vet!
IMG_1822

Bilden är kass, men jag har ingen fotograf hemma, så det blev som det blev.

Mönster: Verity av Ysolda Teague i storlek L.
Garn: Debbie Bliss Donegal Luxury Tweed Aran (riktigt mumsigt!) i färg 17.
Stickor: 5 mm.

Garnet är underbart, mönstret är lätt, jag är nöjd.

IMG_1819

Jag stickar fortfarande på ett rosa projekt, min February Lady Sweater, men sen, mina vänner, blir det annat än rosa! Brunt! Grönt! Kanske tom svart! Det ni!

Men som ni ser så är koftan inne på raksträckan, nu är det bara ärmar, och de går ganska fort. Efter den ska jag börja med åtminstone ett större projekt, men vad det blir, det sparar jag till en annan dag, jag måste ju ha nåt att skriva om senare också.

6 Kommentarer

 1. ylva
  25 januari, 2009

  Tack! för att du talar så snällt om dina ”bloggkompisar”.Din februarikofta är ju nästan klar och vad fin den blir! Baskern tyicker jag ocks väldigt mycket om , det verkar vara en så bra kant innan själva fluffet börjar…

  Svara
 2. Anna
  25 januari, 2009

  Tack snälla för utmärkelsen 🙂 Baskern blev ju såå fin, och vilken pricken-över-i-knapp den fick också! Har ju samma garn liggande härhemma, måste nog bli en basker den också såsmåningom!

  Svara
 3. Anna
  25 januari, 2009

  Dessutom har du fått tillbaka samma utmärkelse nu 😉

  Svara
 4. Liisa
  25 januari, 2009

  Härligt! Snyggt! Rosa så det sticker i ögona! Precis som det ska vara. Den som lever får se, det där med brunt och svart… 😉

  Svara
 5. Birgith
  25 januari, 2009

  Kul att du gärna läser min blogg. Jag är hedrad av att nämnas bland dessa trevliga bloggare.
  Välkommen tillbaka efter det fula virusangreppet. Är spänd på stickat i andra färger1!!!

  Svara
 6. Agneta
  25 januari, 2009

  Du sticka i något annat än rosa:-)Tror jag inte förrän jag ser det;-)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top