Presentbilder och så lite annat

Jag fyllde ju år igår,då… Tack för era grattis-hälsningar!

Min största present är detta:

IMG_0418 

En Ashford Tradtitional och 2 extra spolar. I fredags kväll låg det en massa spinnrocksdelar över hela vardagsrumsgolvet (det tog jag av någon outgrundlig anledning inget kort på )och blev inoljade, och igår kväll satte jag ihop den. Idag har jag spunnit mitt första garn på den. Det blev kabeltvinnat garn av BFL, läs mer om det garnet här.

IMG_0430 

Present nummer 2 var lite mer oplanerad, igår morse gick nämligen min mobiltelefon sönder. Jag gillade verkligen den telefonen, och de gamla telefonliken som finns i lådan här hemma har inte de funktioner jag vill ha, så jag åkte iväg och skaffade mig en ny. Nu måste jag säga att den kanske är lite flashigare och har mer funktioner än vad jag egentligen hade tänkt mig, med både bra kamera och mp3-spelare och gps. Men det finns ju bara flashiga telefoner nu för tiden, åtminstone om man vill ha en SonyEricson-mobil (och det vill jag, det har jag haft i så många år, så att vänja mig vid ett nytt system känns bara besvärligt. Det kan ha något med åldern att göra…).

IMG_0423 

Och det är väl sällan man ångrar att man tog den lite bättre modellen?

Fina presenter, de ska jag njuta länge av.

För att övergå till något helt annat: Ett Färdigt Objekt!

IMG_0427 

Spiraluscious mitts! Malabrigo Sock, stickor 2.25, och något manipulerat mönster. Ja, jag har alltså spegelvänt mönstret så att det blir symmetriskt, ni vet ju redan vad jag tycker om asymmetriska mönster.

Och boken då? Jo, det är den här:

IMG_0422

Inte för att jag är speciellt intresserad av sockar, utan för att det finns så bra teknik-avdelning i boken, om att ändra mönster tex.

På det hela taget en trevlig helg!

6 Kommentarer

 1. Susanne
  31 augusti, 2009

  Grattis i efterskott då och jag måste säga att det var väldigt bra och fina presenter du fått till. Tackar också för boktipset!

  Svara
 2. ylva
  31 augusti, 2009

  Jag får väl också gratulera i efterskott. Härliga presenter du fått tag på ….:-) och dina halvvantar blev ju jättefina trots!( skoja bara) symetrin….

  Svara
 3. Tina
  31 augusti, 2009

  Grattis grattis! Och det var verkligen presenter i mitt tycke och smak.
  Hoppas du får många trevliga timmar vid spinnrocken! (Och kanske inte alla dessa timmar blir till kabelgarn? 😉

  Svara
 4. Mormors bod
  31 augusti, 2009

  Inga dåliga presenter det inte! Jag minns inte om jag grattat, men annars gör jag det en gång till här och nu.

  Svara
 5. Åsa i Skuttunge
  4 september, 2009

  Den födelsedagspresenten satt ju som en smäck!
  Det är självklart att du ska ha en lättrampad kompis därhemma – hörde att tvinningen gick som en dans.

  Svara
 6. Görel Bylund
  5 september, 2009

  Men grattis i efterskott tjejen! Det missade jag.
  Och självklart ska du ha fina presenter.
  Det var kul att träffas idag! Din nya mobil såg jag ju faktiskt, jag tänkte inte på att den var ny men jag noterade att den var väldigt röd. Och fin.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top