Det är bara lite mycket nu…

Jag lovar, jag har inte glömt bort bloggen, och jag har inte tänkt att lägga ner den. Det är bara lite mycket nu…

För trots att jag tränar och trots att jag försöker äta nyttigare, så mår jag inte så himla bra. Det är stress som är boven i dramat, efter min utbrändhet så har jag en lägre stresstolerans, och mina försök att varva ner går inte direkt bra. Det hjälper ju så klart med träning (och stickning!), men det räcker inte riktigt. Det är inget allvarligt som hänt, utan bara lite mycket, som sagt.

Jag hoppas att det ska ordna sig snart, men tills dess så blir det lite haltande uppdateringar här.

Bara för att ni ska få nåt mer än "elände", här är det senast färdiga projektet:

IMG_0912

Min gladtröja (alla behöver väl en gladtröja när det blir höst och grått och mörkt?).

Mönster är samma som den röda: Drops 97-18

Garn: Noro Silk Garden sock och Drops Cotton Viscose (kanterna)

Stickor 4mm.

Modifieringar: 3 cm kortare i bålen, kanterna stickade i efterhand, ringningen sitter 3 cm högre, ärmkullarna är förlängda. Den är dessutom stickad i ett stycke (för att få ränderna att bli likadana fram och bak) och ärmarna är stickade ihop med klippmaskor emellan.

Sitter som en smäck.

6 Kommentarer

 1. ylva
  11 oktober, 2010

  Den är jättesnygg din tröja ( såg den ju ”live”)Tråkigt att stressen tar över din vardag men du gör helt rätt, välj bort saker som inte är nödvändiga! Ta en paus , det faktum i sig kan ge ett visst lugn tror jag.
  Kram
  /y

  Svara
 2. Karin
  11 oktober, 2010

  Ta det lugnt o ta en toy eller så, Hösten suger musten ur en ibland, och då får man ta o pausa lite. Träna hjälper ju en del trots allt, så kör på.
  kram K (som just nu bara orkar titta på stickningar)

  Svara
 3. Samtal från min trädgård
  12 oktober, 2010

  Ta det lugnt bara, ta tingen i din egen takt. Det är det ända som hjälper.

  Svara
 4. Åsa i Skuttunge
  13 oktober, 2010

  Allt har sin tid – framför allt att varva ner.

  Svara
 5. Alexandra
  16 oktober, 2010

  Hoppas du finner din rytm snart & slipper känna så.. Jag provade sticka koftan i DROPS alpaca men gav upp, fick inte alls till det, din däremot är jättefin!! Snart är det stickläger – vi ses =)

  Svara
 6. Susanne
  18 oktober, 2010

  Härlig glad-tröja, ta nu hand om dig!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top