Då var det dags igen

Medan mannen förbereder middagen så ger jag mig på att sammanfatta året som gått… och det för sjätte gången i rad! Jag har haft min blogg på den här adressen i över 5 1/2 år, och innan dess skrev jag på en annan adress från januari 2004, jag har alltså bloggat i snart 7 år. Jag har kvar texterna från den tiden, men de finns i ett gäng konstiga filer som jag ännu inte lyckats omvandla så att de passar Typepad.

Nå, hur var det med 2010 då?

Rosa – är fortfarande en fin färg, men inte så ofta använd längre. Jag har avslutat 6 koftor i år, och ingen av dem är rosa! Men det ska det nog bli ändring på i framtiden, jag har lite garner som bara längtar efter att bli nya koftor och det finns nog så det räcker till 3 stycken rosa (i olika nyanser).

Koftor – ja, 6 stycken har jag gjort klart i år! Kelmscott och Elizabeth Zimmerman-koftan, den röda koftanglad-koftan, och den utspädda koftan. Och idag blev den senaste klar, Calluna.

Det blir bara ett litet smakprov på den, den är nu tvättad och ligger utspänd och torkar. Här är den fotad innan dess.

IMG_1101

Stress – alldeles för mycket stress. 2010 var alldeles för stressigt och i oktober var jag till slut tvungen att hoppa av mitt jobb… det höll helt enkelt på att ta kål på mig. Utan stickcaféerna och mina vänner där (ni vet vilka ni är) så vet jag inte hur jag skulle klarat mig, det blev till små andningshål i tillvaron. Nu ska det bli arbetsträning igen, för att se hur mycket jag orkar, men först måste vi (AF, FK och jag) hitta nån plats. Det stressar mig inte så mycket, det kommer att lösa sig, förr eller senare!

Tyvärr gjorde det också att bloggen blev lidande, men det hoppas jag ska förbättras nu.

Träning – under över alla under, jag började träna! Eftersom jag inte kör med nyårslöften (de bryter jag ju bara!) så är min målsättning för 2011 att fortsätta träna.

Spinnandet – det blev det inte så mycket av under 2010, så det hamnar på målsättningslistan för 2011! Jag vill börja sticka av det jag spinner också, det kan man ju faktiskt göra.

Årets höjdpunkt – det var nog semestern, med både Englands- och Danmarks-resa och dessutom Stickstämman! Jag gillar att lära mig nya saker, att se och upptäcka, och det fick jag på min semester.

Nu hoppas jag att jag får se och lära mig lika mycket, om inte mer, under 2011.

Ett GOTT NYTT ÅR till er alla!

1 Kommentar

  1. Alexandra
    31 december, 2010

    & du har på din lista att du delar med dig av det du kan oxå, vilket jag är mkt tacksam för =) Roligt att träffa dig, önskar dig allt gott inför 2011!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top