Jag måste vara sjuk

Det är nåt som är fel….

Jag vill inte köpa nåt garn. Nej, det är inte riktigt rätt, faktiskt, jag kan tänka mig att  köpa garn, men när jag tittar på garn så finns det inget jag vill ha, jag tänker på allt garn jag har istället och funderar på om jag har nåt trevligt att leta fram.

Vad har hänt?

Och jag är nästan monogam i stickandet, jag stickar på ett eller 2 projekt i taget (jag har ju fortfarande en herrans massa projekt påbörjade, men stickar inte på alla), vilket innebär att det liksom växer fortare…

Det måste vara nån allvarlig sjukdom.

2 Kommentarer

 1. ylva
  14 april, 2011

  eller också har du kommit in i en annan fas i ditt stickande, eller är det vuxenpoäng ?

  Svara
 2. Lena
  14 april, 2011

  Jag önskar jag vore som du, tittar på garn och dreglar…fast jag har garn som räcker livet ut och längre. Undrar om det är en variant på alkoholism? I så fall vet jag hur svårt de har det!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top