Koftor är kul

Efter att jag stickat klart Hallet's Ledge var jag lite fundersam över vad jag skulle fortsätta på.

Skulle jag börja på nåt nytt, eller leta fram nåt gammalt att göra klart? Jag menar, jag är ju ett lysande exempel på en överambitiös stickare, så det mest naturliga var ju så klart att börja på nåt nytt.

Vilket jag självklart gjorde.

IMG_1332

Det här ska bli Vivian. Garnet är Kings Craig Aran från Skottland (inköpt på Ebay), 95% merino och 5% cashmere. Det blir riktigt bra.

Sen blev det varmt ute, och jag började fundera på om jag inte behövde nåt lite mer somrigt… den här kanske (ja, jag vet, det är Garnstudio, men jag har hämtat mig tillräckligt från förra koftan för att ge mig på det igen)? Garn finns (Rowan Calmer i mörklila).

Sen fick jag nåt anfall av duktighet och tittade genom mina pågående projekt istället och plockade fram en kofta som jag började på för över 2 år sedan.

IMG_1247_medium

Det här blir en hybrid… av Basic Black (Ravelry-länk), mönstret till gladkoftan, lite egna ideer och Tålamodspåsens instruktioner om ärmhål (som jag fått privat). Det tog en stund att komma fram till vad jag hade gjort och vad jag skulle göra (anteckningar? vad är det?), men nu är jag på god väg.

Lägg till detta att jag tar ett varv på diverse andra påbörjade projekt då och då, så har ni summan av kardemumman.

Måttlighet är inte min grej.

 

1 Kommentar

  1. Emmy
    18 maj, 2011

    Men du skulle inte vara du om du var måttlig! Och så kan vi ju inte ha det.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top