Gör om, gör rätt(?)

Kanske borde det stå "gör om, gör annorlunda" istället.

Jag gjorde klart en kofta, en som jag började på redan i mars 2009. Det är en hybrid av Basic black (Ravelrylänk) och Drops 97-18 med lite ärminstruktioner från Tålamodspåsen inslängda för att komplicera allt ytterligare. Kanske borde jag kollat lite mer på storleken jag valde då nån gång 2009, för det visade sig att det blev lite stort. Fast bara på vissa ställen, som precis under armarna.

Det var lite deprimerande att upptäcka när jag redan gjort klart allt, och sytt ihop hela skiten…

Men tack vare goda vänners åsikter och funderingar så har jag nu utövat lite stick-kirurgi på spektaklet och det ser genast bättre ut.

Jag glömde såklart att ta före-bilder, men så här blev det efter att jag sprättat ur ärmarna, sytt in en hel del i sidan (sådär 10 cm, totalt) och sytt i ärmarna igen.

IMG_1404
IMG_1403

Inte 100% perfekt, men nu är den i alla fall användbar!

 

1 Kommentar

  1. Emmy
    18 juni, 2011

    Nu ser det ju riktigt bra ut. Ta med i morgon så vi får se på riktigt också?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top