Ärmar ska det bli

IMG_1507

Tanken är ju att det ska bli ärmar på koftan, men eftersom jag har ändrat på ärmhålet så kan jag inte sticka efter mönstret… vilket jag inte hade gjort i alla fall eftersom Drops ärmar är så kassa.

Jag bestämde mig för att sticka uppifrån och ner med kortvarv, det har jag aldrig gjort förr. Ett försök är redan upprepat, det var med slätstickning och det blev på tok för stort. Nu försöker jag med rätstickning som på resten av tröjan, så får jag se hur det blir. Jag har kommit runt hela ärmhålet, så nu är det dags att börja minska, efter nån slags formel som jag inte har löst ännu.

Spänningen är olidlig, ska det bli en ärm av det här?

1 Kommentar

  1. Inger Ridderstolpe
    16 september, 2011

    Eller, ännu mer spännande, ska det bli en ärm till som är likadan som den första?!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top