Stå ut

Vad står man ut med som stickare? Det beror förstås på omständigheterna, men frågan har aktualiserats i och med silkeskoftan.

Garnet (Heaven's Hand Shaman)har nämligen väldigt många knutar, ett faktum som jag i och för sig var medveten om, man blir varnad vid köp (i alla fall där jag köpt mitt garn).

IMG_1890

Bakstycket (med ungefär 8 cm kvar att sticka) är nu uppe i 17 knutar. Sjutton. Nu måste jag påpeka att jag använder mig av 4 härvor garn på samma gång, så ni inte tror att det är på en eller två härvor…

Står jag ut då?

Ja, faktiskt, det blir ju så himla snyggt och jag var ändå förvarnad! Fast jag kan tycka att det har gått förbi stadiet många knutar och kommit in i stadiet hysteriskt många knutar. Men vad gör man inte för att få nåt fint att bära?

6 Kommentarer

 1. Bondtösen
  23 september, 2012

  Tappert! Jag skulle nog ha gett upp för länge sen, men det är ju tur att man är olika. Fint blir det i alla fall!

  Svara
 2. Ylva
  24 september, 2012

  Att bära en fin silkeskofta verkar vara värt 17 knutar eller mer 🙂 Det kommer säkert bli en himmelsk kofta .

  Svara
 3. heidi
  24 september, 2012

  silke ger ju både tyngd och ett underbart fall. kanske är det värt 17 knutar såhär långt:)

  Svara
 4. Asa Andersson
  3 oktober, 2012

  Åh va jag känner igen mej. Trist att sticka med tunnt som sytråd på sina ställen + knutar. Jag är dock nöjd med resultatet. Använder sjalen jag stickade jätte mycket. Jag kan tänka mej att köpa garnet igen pga färgerna

  Svara
 5. Efwa - Medea
  16 januari, 2013

  Visst är det tråkigt med knutar men jag har börjat med russian join och då blir det inte en endaste tråd att fästa trots 17 knutar. Testa får du se!

  Svara
 6. Efwa - Medea
  16 januari, 2013

  oj, länken följde inte med. Här är en länk till russian join! http://kh.to/zC

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top