Hejdå, 2012

Än en gång sitter jag vid datorn medan mannen lagar mat 🙂 Det har blivit så hos oss att han står för nyårsmaten, och gott brukar det bli, jag ser fram emot middagen.

Men i övrigt ska jag inte se framåt (ännu).

2012 går till historien som året då jag producerade mindre än nånsin sedan jag återupptog stickningen för sådär 10 år sedan. Fast kanske är det inte så konstigt, flytten i februari tog mycket tid och massor med energi, så det blev nog inte så mycket över till stickningen. Fast 2 riktigt fina koftor, Deco och silkeskoftan, det är jag mycket nöjd med

Nåt jag däremot fått gjort en hel del av, det är rensning. 15 gamla surdegar har jag repat upp under året (de sista 4 idag), eftersom jag till slut kunde gå med på att jag aldrig skulle göra klart dem. Det innebär att mina pågående/vilande projekt nu närmar sig ensiffrigt (inte riktigt, jag tror jag har 13 projekt nu) för första gången på ÅR!

För 2013 så har jag målet att lägga in hela mitt garnlager på Ravelry. Det kan bli intressant, för det finns såna mängder med garn här att jag inte riktigt vet vad jag har. OCh ett mål till är att gå till garnlagret först när jag ska sticka nåt. Inga kvantifierabara mål, sånt misslyckas jag ju bara med ändå!

 

Gott nytt år!

 

1 Kommentar

 1. heidi
  1 januari, 2013

  Båda dina koftor är riktigt fina!
  Så skönt att rensa ut gamla surdegar! och så klokt av dig att lägga upp ditt garnlager på Ravelry, och börja med att kolla det innan du köper mera garn:)
  Önskar dig en riktigt god fortsättning på det nya året!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top