Ytterligare en utökning

Den blåa bomullskoftan är klar och sommarkofte-beståndet har alltså utökats ännu en gång.

IMG_4306

Lite sepcifikationer:

Mönster: CustomFit, den här gången valde jag "Average fit" istället för "Close fit" som jag brukar ta, något jag så här i efterhand nog tycker var fel val, den känns lite för vid över axlar och armar. 

Garn: Drops Safran.

Stickor: 3 mm.

IMG_4308

Nå, den kanske inte känns så lös om jag har nåt mindre löst på mig under, klänningen på bilden är ganska vid.

På det hela taget är jag nöjd, inte bara med koftan, utan också med att jag mäktade med att sticka en kofta i bomull direkt efter linkoftan.

För övrigt:

IMG_4314

Det är inte konstigt att garn noppar sig när nystanet ser ut så här efter att ha legat i en projektpåse ett litet tag.

2 Kommentarer

 1. Heidi
  1 juni, 2015

  Passformen är inte alls illa:)
  tillsammans med klänningen är den riktigt klädsam:)

  Svara
 2. Ylva
  5 juni, 2015

  Fin , den ser mjuk och härlig ut även om dina händer inte var så glada under tiden den blev till , nu väntar vi bara på att vädret blir somrigt också , idag ser det lovande ut hos mig vilket säkert gläder en och annan student !

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top