Köpa knappar på distans

 

 

Knappar är roligt, men ibland kan jag bli lite frustrerad över utbudet. Här omkring finns ingen riktigt bra knappaffär, så när jag hittar några fina knappar som passar min stil så brukar jag passa på att köpa dem.

Den här gången har jag däremot letat. Och letat. Och letat. Jag är ute efter stora knappar till en jacka, men har fortfarande inte hittat något som passar. Det skulle ju kunna bero på att jag är ute efter nåt som passar till rosalila tyg och inte vill ha metallknappar.

Det finns miljarders fina barnknappar med färg, men vuxenknappar är en helt annan sak, tydligen, i alla fall där jag bor. Jag tror att jag får göra en utflykt till Göteborg och Knapp-Carlsson nån gång.

Nåja, istället satte jag mig vid datorn och började leta på Etsy. Där finns det mycket fint! Jag hittade dessvärre inte några som passar till jackan, men 3 andra sorter har nu letat sig hem till mig.

IMG_4705

De stora rosa och lila knapparna (i trä) kommer från Oritdotan, de gröna och de blommönstrade (i kokosnöt) kommer från Lyanwood

Nu får jag fortsätta leta efter stora knappar till jackan, nånstans måste det väl finnas? I värsta fall får jag klä knappar, det finns i alla fall att köpa.

3 Kommentarer

 1. Heidi
  15 oktober, 2016

  KnappCarlsons har mer än 10 000 olika knappar i sin butik (om jag inte minns helt fel), så dom har verkligen ett stort utbud:) Dom finns på Instagram också, och om du ser något du gillar där, så kan du säkert ringa in en beställning:)
  Jag brukar köpa mina knappar där, men tycker ibland att deras utbud är lite litet ibland:)
  Magasin Duett har knappar på sin hemsida:)
  Hoppas du hittar rätt knappar till jackan:)

  Svara
 2. Kerstin
  15 oktober, 2016

  Har du kollat Knapplådan i Björklinge? (http://knappladan.tictail.com/)
  Jag har inte varit dit personligen men hittade knappar via deras nätshop som passade mig perfekt – svarta rosetter 🙂
  Lycka till med letandent 🙂

  Svara
 3. Liisa
  30 oktober, 2016

  Jag skulle också tipsa om att ringa knapplådan och prata med dem, de kan säkert leta fram något som passar! Eller så får du komma hitåt på besök!!! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top