Hejdå 2016

Jag håller mig kvar i sjal- och koft-träsket, det var lätt att konstatera när jag kollade på Ravelry för att se vad jag åstadkommit under 2016.

Totalt 5 koftor och 7 sjalar har det blivit (plus lite smått och gott, som Barbiekläder och mössor), och precis som vanligt är det slätt och enfärgat som gäller. Inte det mest bloggvänliga eller ens det mest roliga att sticka, men jag använder dem! Och för mig är det viktigare att det blir använt än att det är jättespännande att sticka (och jag stickar ju delvis också för att det är avslappnande, det är viktigt). 

Jag gjorde en liten spurt på slutet och har avslutat den sista koftan för året idag, på årets sista dag, en rosa kofta i Rowan Baby Merino Silk DK. 

IMG_4827

 

Jag funderar dock på att göra lite knöligare och mer intressanta saker under 2017, mest för att jag ju har en sån massa koftor och sjalar redan, det vore kanske bra om de tog lite längre tid att göra, så det inte blir så många nya saker.

Ett sånt projekt har jag redan börjat på, en sjal i tvåfärgad patentstickning.  Väldigt rolig stickning, jag hoppas att jag kan hitta mer sådana saker att göra under 2017.

IMG_4787

Fast jag kommer såklart att göra fler koftor! Jag har garn till många fler, och eftersom jag har avslutat en kofta på årets sista dag, så kanske jag ska satsa på att påbörja en kofta i morgon, på det nya årets första dag! 

Ja, så får det nog bli, det sätter en bra ton för 2017!

Gott nytt år till er alla, vi ses nästa år.

1 Kommentar

  1. Heidi
    1 januari, 2017

    En välsittande snygg kofta är aldrig fel! Och återigen har du stickat just en sådan!
    Tvåfärgad patentstickning har ju blivit jättestort. Så det skall bli kul att se hur din sjal blir när den är klar:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top