Vi skulle ju inte dit

Vi skulle inte åkt till Sy- och hantverksfestivalen, jag och E, hade vi tänkt, men nu blev det så i alla fall.

Och jag gav mig själv rätt fria tyglar vad det gäller inköp, så jag kom hem med en hel del.

Jag hade planerat att ta finbilder på alltihop, men en elak förkylning har gjort att orken idag är ungefär noll, så det blev bara lite extra ljus.

IMG_4873

Här är en bild på alltihop, det är en hel del! Men det är ju lite svårt att se nåt, så jag tog separata kort (undrar om det egentligen är så intressant, vad jag har köpt? Nåja, jag gillar ju att se vad andra har köpt, så ni får stå ut!).

IMG_4874

1,5 meter bomullsjersey från Indiefabrics. Indiefabrics är ju fyra finska tygtillverkare som har ett samarbete, det verkar som om just det här är från Neenuska. 

IMG_4875

3 meter kräppad viskos från Stina Jakobsson, som ska bli en sommarklänning.

IMG_4876

2 extra nystan Pop från Magasin Duett, det jag köpte i höstas räcker inte till koftan jag stickar på.

IMG_4877

Lite kvilt-tyger som ska bli stickpåsar/fodral/väskor/nåt sånt, och lite extra-extra-extra-hård, tjock vlieselin (Peltex).

IMG_4878

En färgkarta från Erika Åbergs och Lotta Bloms samarbete Färgspel.

IMG_4879

Lite mer BH-material (nån gång SKA jag få till en BH som passar, än så länge har jag gjort en totalt misslyckad och 2 halvbra).

IMG_4880

Mellanlägg till väskor, ett mönster till stickförvaring, 4 väskdragkedjor (de har bredare "band" än vanliga dragkedjor) och en magnet.

 

Jag ser ett visst rosa tema här, men så brukar det ju kunna bli när jag handlar.

 

Om jag nu bara kunde blir av med förkylningen så jag orkar få lite inspiration! Jag får klappa lite på inköpen tills den försvinner.

1 Kommentar

  1. miastick
    20 februari, 2017

    Åh, var det du som skulle ha den knallrosa pop-en! Jag jobbade med Petra i helgen och frågade igår, när vi packade ihop, om de undanlagda härvorna hade blivit upphämtade, och de hade de sa hon. Nu vet jag vart de tog vägen sen 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top